What we manufacturate

Nyitási rendszerek

TOLÓAJTÓK

Modern és kompakt vasalat rendszer lassítóval. Elérhető fa és alumínium karnissal is. Amennyiben nem szükséges zárni az ajtót, fogadó nélkül is rendelhető. Amennyiben zárható ajtót szeretnél, a fa fogadó mindenképpen szükséges. Az ajtó üveg ajtólapokkal is kombinálható.

ERGON KÉT IRÁNYBA NYITHATÓ AJTÓ

Egy nyitási rendszer, amely magába foglalja a toló és nyíló elemeket egy olyan mechanizmusban, ami egy hagyományos ajtóhoz képest 40%-kal kisebb helyet foglal el ajtónyitáskor.  Az ajtó ellenkező irányba való nyitása által a mozgatása is könnyebbé válik, ezáltal akár   mozgássérült emberek számára is megoldást jelenthet.

COMPACK AJTÓ A FALON

Egy új nyitási rendszer, amely 50%-kal kevesebb helyet foglal el nyitásnál, ezáltal több kihasználható helyet hagy az ajtó körül.

NYÍLÓ AJTÓ TOKBANYÍLÓ

A tokba nyíló ajtó az ellenkező irányba nyílik, tehát nem kifelé, hanem befelé. A tokba nyíló ajtók esztétikusak, mivel lehetővé teszik az ajtók falba süllyesztését, valamint helytakarékosak.

NYÍLÓ AJTÓ

Az egyszerű nyíló ajtó hagyományos nyitási rendszerrel rendelkezik, mely dinamikus fejlődésen ment keresztül az utóbbi időben. Az ajtólap és a tok egy kivételes guminak köszönhetően szinte láthatatlanul ér össze, ezáltal  egy csodálatos összképet alkotva. Üvegajtólap választásával optikailag a teret is növelheted.

HARMONIKA AJTÓK

Egy gazdaságos nyitási rendszer kimondottan szűk helyekre szabva. A harmonika ajtó két egyenlő szélességű részből áll, ami csak egy irányba terjed ki. Egyszerű teli, valamint üveges változatban is kérhető.

LENGŐ AJTÓK

Ezt az ajtót hétköznapi nevén "közlekedési ajtóként" is ismerhetjük. Az ajtónak különleges pántjai vannak, amely lehetővé teszi, hogy két irányba nyíljon, ami azt is jelenti, hogy több helyet foglal el. A lengőajtó legnagyobb előnye, hogy egy kis lökéssel ki lehet nyitni, melynek következtében kiválóan alkalmas éttermek, kórházak és egyéb magas forgalmú létesítmények helyiségeihez. Javasoljuk, hogy mindenképpen üvegezett modellt válassz, melyek kialakításuk révén segítenek átlátni a forgalmat, így elkerülheted az ütközéseket.

TOLÓAJTÓK

Ez az innovatív tolóajtó rendszer kiválóan alkalmas modern stílusú beltérhez. A MINIMA tolóajtó rendszer egy rejtett fék és csillapító rendszerrel rendelkezik, amely mindkét irányba működik. A MINIMA rendszer üvegajtókkal, fa ajtókkal és kétszárnyú ajtókkal is kombinálható.