Magunkról

Piacvezetők vagyunk a beltéri ajtólapok és tokok gyártásában. Több, mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk. Többszáz ajtó változatot kínálunk, mind modern, mind pedig hagyományos  stílusban, különböző nyitási rendszerekkel, valamint ezekhez tartozó kiegészítőket és vasalatokat is értékesítünk.

Our dealers provide assistance and consultation in choosing the right doors and solutions as well as sales support, installation, and warranty and post-warranty service. We take responsibility for the entire process, from the selection of doors to their installation. 

We manufacture bespoke, custom-designed doors and install them. For Sapeli, the job doesn't end with the sale of a door. We don't like to stand still. Materials, technologies, and the needs of people  are constantly changing. That's why we follow the latest trends and continuously innovate. 

100% -IG CSEH AJTÓK

100% -IG CSEH AJTÓK

Egy cseh családi vállalkozás vagyunk. Ennél fogva ajtóinkhoz elsődlegesen cseh gyártók által előállított anyagokat és összetevőket választunk. Büszkék vagyunk a "Cseh Minőség - Építő Minőség" tanúsítványunkra.

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES OTTHON

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES OTTHON

Ajtóink funkcionalitása kicsit sem marad el esztétikai szépségüktől. Portfóliónkban megtalálhatóak a biztonsági, tűzgátló, füstgátló, hanggátló és klímatechnológiai ajtók is, amelyek igazoltan a legmagasabb minőséggel rendelkeznek.

GARANTÁLT MINŐSÉG

GARANTÁLT MINŐSÉG

Az ajtókat 500.000 nyitás és zárás ciklusra teszteljük, azonban átlagos használattal a valóságban soha nem érjük el ezt a számot. Rendszeresen és alaposan ellenőrizzük termékeinket a minőség, biztonság, termékmegbízhatóság és a cégen belüli folyamatok hatékonyságának tekintetében.

MINDEN RÉGIÓBAN MEGTALÁLSZ BENNÜNKET

MINDEN RÉGIÓBAN MEGTALÁLSZ BENNÜNKET

A Cseh Köztársaság szerte mintegy 79 helyszínen vagyunk megtalálhatóak - ebből 14 Sapeli Központtal és 65 Sapeli Ponttal képviseljük az ország legnagyobb gyártói hálózatát. Termékeink minden nagyobb városban megtalálhatóak, ahol lehetőség van szakértő kollégáinkkal való konzultációra is. Országos lefedettségünk mellett partnereink Európa 15 országában fellelhetőek, köztük Magyarországon.

TÖRŐDÜNK A KÖRNYEZETÜNKKEL ÉS EGÉSZSÉGÜNKKEL

TÖRŐDÜNK A KÖRNYEZETÜNKKEL ÉS EGÉSZSÉGÜNKKEL

Ajtóink gyártása során semmilyen káros anyag nem kerül a légtérbe. Mitöbb, gyártáskor olyan környezetkímélő anyagokat használunk, amelyek ártalmatlanok a környezetre. A fenntartható gazdaságban hiszünk, ezért kizárólag cseh erdőgazdálkodásból származó faanyagot használunk termékeinkhez.

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

Nem állunk meg a rendelések csomagolásánál és kiszállításánál - mi igazán törődünk az ügyfeleinkkel. Szakértőink segítséget nyújtanak a megfelelő technológiák és elemek kiválasztásában, valamint felügyelik ezek hibátlan beépítését.

 

Sapeli unlimited

A 2019-ben létrejött prémium koncepciónk alapja, hogy a legigényesebb, legexkluzívabb vásárlói és tervezői kívánságoknak is eleget tudjunk tenni. A Sapeli. Unlimited termékek jellemzője, hogy a prémium összetevők és a kifinomult anyagok az ügyfél egyedi igényei szerint kombinálhatóak. A Sapeli Unlimited bemutatóterem informális és üzleti találkozókhoz biztosít helyszínt, ahol az építészek, belső építészek ügyfeleikkel találkozhatnak. A bemutatóterem egy olyan tér, ahol testet öltenek az ötletek és a kívánságok. Az anyagok kombinálhatóak és egy nagyméretű LED kijelzőn életre kelthetőek. A Sapeli Unlimited koncepció zászlóshajója a kilincs nélküli Muteo, ami 2019-ben valamint, 2020-ban számos nemzetközi dizájn díjat is elnyert. Az ajtót Petr Novague tervezte a Sapeli Unlimited számára.

 

 

 

 

Sapglass Sapeli

A Sapeli márka magába foglalja üvegajtók és üvegfalak széleskörű választékát. Az üvegfelületek beltéri alkalmazásának népszerűsége töretlen. Tapasztalataink szerint az üvegajtók és üvegfalak iránti igény eddig soha nem látott mértékű növekedésnek indult. A Sapglass kínálatában számos típusú üveg, nyitási rendszer és vasalat található meg. Az üvegajtók és üvegfalak előállításához olyan bevált technológiákat használunk, mint a homokfúvás, gravírozás, digitális nyomtatás és a strapabíró kerámia nyomtatás.